CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Ortodonție

Aparate fixe, gutiere invizibile

Aparate ortodontice

Zâmbetul este important pentru fiecare dintre noi, ne face să ne simțim bine, ne face plăcuți celor din jur iar dinții sunt o componentă importantă în armonia lui. Dorim ca ei să fie frumoși, albi, drepți si naturali, iar modificarea poziției lor cu aparate ortodontice poate fi în multe cazuri o varianta.

Nu există o singură soluție pentru toate problemele ortodontice, din contră, o problemă ortodontică poate fi tratată în mai multe feluri. Ceea ce este important este să se găsească soluția cea mai bună și cea mai eficientă pentru fiecare pacient în parte. De aceea, înainte de stabilirea unui plan terapeutic sunt necesare o serie de investigații și există câteva etape.

Exemplu de montaj a aparatului ortodontic (dentar)

Căutăm soluția ideală pentru cazul tau

1. Consultația inițială

Este etapa în care are loc discuția ta cu medicul, examinarea clinică și sunt indicate câteva investigații imagistice (radiografii, RMN).

2. A doua consultație

Etapa în care se realizează fotografiile inițiale (intra și extraorale) și se iau amprente pentru modele de studiu.

3. A treia întâlnire

Întâlnirea în care se discută planul și opțiunile terapeutice, apoi se agrează o varianta de tratament care vă fi urmată (ex.: aparat fix, gutiere transparente). Dacă vei decide impreuna cu medicul ortodont o varianta de tratament cu gutiere transparente (aparate invizibile) atunci dinții vor fi scanați optic digital, urmând că, într-o ședința viitoare să primesti un set de gutiere transparente pe care le vei folosi conform instrucțiunilor primite de la medic.

4. A patra întâlnire

Aveasta va fi rezervată aplicării aparatului fix.

Decizia de a urma un tratament ortodontic nu este una simplă. Pacienții sunt îngrijorați de durata acestuia, vizitele regulate la medic, o mai mare atenție la ce alimente consumă și cel mai important, o igienă riguroasă.

Este foarte important să fii pe deplin motivat și asumat să faci acest lucru, să fii convins că este cea mai bună opțiune pentru problema ta. Rezultatul așteptat și în final obținut este de cele mai multe ori suficient de motivant în luarea deciziei și parcurgerea tratamentului.

De ce să alegi tratamentele Mb Dental

Medicii Mb Dental efectuează anual mii de tratamente pentru pacienții din Cluj și Mureș

Experiență

Medicii Mb Dental au peste 15 ani experiență în medicină dentară

Profesionalism și empatie

O echipă de medici pasionați, integri și prietenoși

Modern

Tehnologie, proceduri și ustensile de ultimă generație

Simbol ghilimele

"Unele cazuri evoluează extrem de repede și rezultatele sunt uimitoare, altele însă pot dura mai mult, având nevoie de tratamente complexe și din partea colegilor mei (implanturi, tratamente endodontice sau lucrări protetice)."

- Dr. Ştefania Balint, Coordonator al echipei de ortodonție
Dr. Ştefania Balint, Ortodonție
Te ajutăm să obții un zâmbet frumos

Echipa de medici ortodonți Mb Dental

Dr. Ştefania Balint

Ortodonție

Dr. Ştefania Balint

În cadrul clinicilor noastre, Dr. Stefania Balint realizează tratamente de ortodonție fixa prin aparate dentare mobilizabile de mai multe tipuri in functie de caz..

Dr. Oana Sălăgean

Ortodonție

Dr. Oana Sălăgean

In cadrul clinicii Mb Dental Cluj Dr. Oana Salagean ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente ortodontice aparate clasice (cu brackets și arcuri) sau cu alignere (gutiere de aliniere transparente).

Dr. Ștefania Balint în cabinet Dr. Ștefania Balint în cabinet cu asistenta Dr. Oana Sălăgean

De ce să nu amâni tratamentul

În lipsa unui tratament ortodontic, atunci când acesta este imperios indicat, exista posibilitatea că anumite afecțiuni existente să se agraveze sau alte tratamente să fie imposibil de realizat.

Tratamentele implanto-protetice sunt de obicei imposibil de realizat fără intervenție ortodontica, mai ales dacă este vorba de înlocuirea unor dinți pierduți cu mult timp în urma iar dinții vecini s-au înclinat.

Avantajul major al ortodonției în aceste cazuri este că în final, tratamentul devine minim invaziv, reușind să protejăm cât mai mult din țesuturile dentare.

Vezi toate cazurile

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: