CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Politică de confidențialitate

Bine ați venit pe site-ul mbdental.ro! Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea dvs. Această Politică de Confidențialitate explică ce tipuri de informații colectăm și cum le folosim. Continuând navigarea pe acest site vă oferiți consimțământul în acest sens.

Informații pe care le colectăm

MB Dental colectează și procesează următoarele tipuri de informații:

  • Informații furnizate de dvs.: Atunci când completați formularul de contact de pe site-ul nostru, colectăm informațiile pe care le furnizați, cum ar fi numele, adresa de e-mail și mesajul dvs. Aceste informații sunt folosite exclusiv pentru a vă contacta în legătură cu solicitarea dvs. și nu sunt stocate pe serverele noastre.
  • Date de trafic și utilizare: Aceste date sunt colectate prin intermediul Meta Pixel, Google Analytics și PostHog și pot include informații precum tipul de browser, paginile vizitate, timpul petrecut pe site și alte statistici legate de interacțiunea cu site-ul nostru. Tipul datelor și modul colectării acestora este într-o manieră în care se evită referințele la identitatea dvs.

Cum folosim informațiile colectate

  • Pentru a vă răspunde la solicitări: Atunci când ne trimiteți un mesaj prin formularul de contact, folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a vă răspunde.
  • Pentru analiza și îmbunătățirea site-ului: Folosim datele colectate prin Meta Pixel, Google Analytics și PostHog pentru a înțelege cum interacționează utilizatorii cu site-ul nostru și pentru a face îmbunătățiri.

Partajarea informațiilor

Nu vindem, nu închiriem și nu partajăm informațiile dvs. personale cu terțe părți.

Contactează-ne

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate sau de modul în care procesăm datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact sau numarul de telefon disponibil pe site.


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: