CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Cine suntem

Suntem cu încredere și empatie alături de clujeni și prietenii lor încă din 2007. Am crescut și ne-am dezvoltat de peste 15 ani cu mândrie împreună și alături de acest oraș, prin inovație, tehnologie și pasiune pentru stomatologia modernă.

Din 2022, Târgu Mureș a devenit a doua noastră casă în care echipa Mb Dental continuă tradiția în stomatologia la microscop.

Peste 15 ani

Suntem alături clujeni și prietenii lor încă din 2007

2 clinici moderne

Ne găsiți în Cluj-Napoca și Târgu Mureș

Peste 16 medici

O echipă tânără, performantă, integră și empatică

20k+

Peste 20.000 de pacienți mulțumiți

Misiunea noastră

Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor tale aducând un plus de confort experienței pe care o ai la stomatolog, dar și noi servicii de stomatologie microscopică minim invazivă.

Utilizarea magnificației este de mai bine de 10 ani unul dintre interesele noastre majore, pentru a-ți oferi tratamente mai bune și precise, deviza noastră fiind “micro tratamente, macro rezultate”.

Mb Dental
Mb Dental
Mb Dental
Mb Dental

Principiile care ne ghidează

Plus valoare

Vrem să oferim pacienților noștri mai mult decât tratamente în cadrul vizitelor stomatologice. Știm că training-urile de igienă orală, educarea și prezentarea rolului prevenției pentru o dentiție sănătoasă conduc la rezultate foarte bune pe termen lung.

Specializare constantă

Medicii dentiști se specializează în continuu, participând la cursuri de specialitate naționale și internationale. Tehnicile moderne și tehnologia de ultimă oră constribuie la creșterea calității tratamentelor stomatologice pe care le oferim.

Integritate și empatie

Echipa complexă formată din dentist, psiholog și dietetician are grijă de starea de bine a pacienților în cadrul vizitelor și consiliază pentru adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos.

Microscope Dentistry Transylvania Training Center
Microscope Dentistry Transylvania Training Center

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: