CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Prima consultație la Mb Dental

Consultația generală

Nu ai mai fost inainte la Mb Dental? Iată la ce sa te astepti după ce îți vei face o programare la clinica noastră

Dr. Andrei Voicu în cabinet

Programarea, chestionarul de sănătate

Vrem să-ți oferim cel mai eficient şi personalizat tratament dentar, de aceea, te vom ruga să completezi un chestionar medical online pe care il vei primi pe telefonul tau, referitor la problemele de sănătate, obiceiurile alimentare şi cele de igienă orală. Iti vom trimite un sms de reminder inainte cu o zi de a veni la consultatie.

Examinarea

Prima consultație durează aproximativ 30 de minute, in care medicul stomatolog va face o evaluare a stării sănătății orale: va evalua problemele fiecărui dinte în parte, starea gingiilor, modul în care dinții sunt așezați și vin în contact între ei. Îți va explica și arăta care sunt problemele identificate, care au fost cauzele care au condus la ele și îți va spune care sunt soluțiile. Uneori pot fi necesare radiografii pentru a obtine mai multe informatii despre dintii tai. Prima ședință este destinată în general exclusiv consultației.

Elaborarea planului de tratament personalizat

Medicul va realiza apoi un plan de tratament si un deviz de plata estimativ pentru tratamentele de care ai nevoie. Acest plan de tratament iti va fi prezentat digital pe o tableta si, ulterior il vei primi prin email ca sa il poti urmari pe masura ce tratamentele sunt realizate. Împreună cu medicul vei stabili o etapizare si un desfășurător în timp al tratamentelor, deoare unele tratamente se pot intinde pe durata mai multor luni.

Derularea tratamentelor

Durata ședințelor de tratament dentar este în general de 60-90 de minute, însă poate varia în funcție de tipul tratamentului.

Consultațiile de specialitate

Dacă în urma primei consultații se va constata că este vorba despre un caz mai complex care necesită tratamente specializate (de ex. ortodontice, chirugicale, endodontice, parodontologice) atunci vei reveni pentru o consultație cu medicul stomatolog specializat în aceste tratamente.

Acesta îți va prezenta soluțiile de tratament potrivite cazului tău și îți va oferi mai multe detalii despre realizarea, durata si costurile lor.

Unul din cabinetele Mb Dental

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: