PRIMA CONSULTAȚIE

https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/02/web2019_12_MBDental_CatalinHladi-8235-scaled.jpg

Prima vizită în clinică

Ești pacient nou? Prima consultație durează aproximativ 30 de minute. Înainte să te întâlnești cu medicul tău dentist, vei completa un chestionar medical referitor la problemele tale de sănătate anterioare/actuale și obiceiurile alimentare corelate cu igiena orală. Apoi medicul dentist va face o evaluare a stării sănătății orale: va evalua problemele fiecărui dinte în parte, starea gingiilor, modul în care dinții sunt așezați și vin în contact între ei. Îți va explica și arăta care sunt problemele identificate, care au fost cauzele care au condus la ele și îți va spune care sunt soluțiile. Durata ședințelor de tratament dentar este în general de 60 de minute, însă poate varia în funcție de tipul tratamentului. Prima ședință este destinată exclusiv consultației. Dacă ești în criză de timp și dorești, în plus, realizarea unui tratament chiar în prima ședință (de ex. o obturație sau detartraj și periaj profesional) te rugăm să precizezi acest lucru în momentul programării.

CHESTIONARUL MEDICAL Vrem să-ți oferim cel mai eficient şi personalizat tratament dentar. De aceea, te vom ruga să completezi un chestionar medical referitor la problemele de sănătate, obiceiurile alimentare şi cele de igienă orală.


PLANUL DE TRATAMENT După evaluarea stării de sănătate, medicul dentist îți va prezenta problemele identificate și variantele de tratament. Împreună veți stabili un desfășurător în timp al tratamentului și vei primi o estimare a costurilor.


Consultațiile de specialitate

Dacă în urma primei consultații se va constata că este vorba despre un caz mai dificil sau care necesită tratamente specializate (de ex. chirugicale, endodontice, parodontologice) atunci vei reveni pentru o consultație cu medicul dentist specialist în aceste probleme. Medicul specialist îți va prezenta soluțiile de tratament potrivite cazului tău și îți va explica în ce constă acestea.
https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/02/web2019_12_MBDental_CatalinHladi-8201-scaled.jpg

Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti, Cluj

Mesaj

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

  • Română
  • English