Tratamente dentare cu tehnologie de ultimă generaţie

SERVICII STOMATOLOGICE

https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/02/web2019_12_MBDental_CatalinHladi-8005-320x213.jpg

Chirurgie orală

Scapă de disconfortul protezelor mobile. Datorită tehnologiilor actuale implanturile dentare arătă și se simt precum dinții naturali.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/lampa-zoom-320x213.jpg

Estetică dentară

Dinţii albi și sănătoși înseamnă încredere în sine și vitalitate. Specialiștii noștri îţi pun la dispoziție tipul de tratament de albire potrivit danturii tale.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/tratament-microscop-320x213.jpg

Evită pierderea dinților naturali. Tratamentele endodontice la microscop oferă o rată mărită de succes.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/restaurare-320x213.jpg

Restaurare dentară

Clinica noastră folosește tehnologii computerizate de manufactură și design în estetica dentară.https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/web2019_12_MBDental_CatalinHladi-8139-320x213.jpg

Parodontologie

Tratamente parodontale performante cu rezultate pozitive remarcabile şi stabile pe termen lung.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/web2019_12_MBDental_CatalinHladi-8217-320x213.jpg

Prima consultație

Medicii specialişti preiau spre analiză cazurile mai dificile şi oferă cele mai performante tratamente dentare.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/junior-1-320x211.jpg

Stomatologie pediatrică

Tratamentul leziunilor carioase pe dinții de lapte sau al petelor negre pe dinte, se pot realiza inclusiv cu plombe colorate.
Consultă lista de prețuri

Confortabile şi personalizate

PROCEDURI


Intervenții stomatologice

MODERNE


Tratamentele stomatologice performante pe care le realizăm au la bază proceduri moderne în estetica dentară, prevenție și stomatologie restaurativă.


Tratamente

MINIM INVAZIVE


Suntem adepţii tratamentelor minim invazive adaptate fiecărui caz în parte pentru a asigura creşterea duratei de viaţă a dinţilor şi tratamentelor.


Dietetică şi nutriţionism

CONSILIERE


Specialiştii MB Dental în nutriţie îţi pot oferi consiliere personalizată asupra unui regim alimentar sănătos pentru tine şi copilului tău.


Află mai multe despre

Abordarea noastră


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/aparatura-320x213.jpg

PREVENȚIA AFECȚIUNILOR


Medicii noştri se preocupă de igiena ta dentară. Vei fi consiliat cum să foloseşti corect produsele zilnice de igienă orală.ECHIPĂ PERFORMANTĂ


Membrii echipei MB Dental se află într-o permanentă specializare pentru ca tu să ai o experienţă plăcută la fiecare vizită.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/full-team-1-320x221.jpg

https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/junior-3-320x213.jpg

GESTIONAREA ANXIETĂŢII


Specialiştii psihologi din cadrul clinicilor te pot ajuta să depăşeşti cu uşurinţă anxietatea faţă de tratamentele dentare.TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ


Tehnicile moderne şi tehnologia de ultimă generație ne ajută să creştem calitatea tratamentelor stomatologice oferite.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/cabinet-320x213.jpg
Servicii stomatologice profesionale

PENTRU CONFORTUL TĂU


01234567890

CLINICI MODERNE

Credem că tehnicile moderne şi tehnologia de ultimă oră contribuie la calitatea tratamentelor oferite.0123456789001234567890

MEDICI SPECIALIŞTI

Echipa noastră este formată din medici performanţi, specialişti sau doctori în ştiinţe medicale.0123456789001234567890

ANI ALĂTURI DE TINE

Suntem cu încredere şi bucurie alături de clujeni şi prietenii lor încă din anul 2003.01234567890012345678900123456789001234567890+

PACIENŢI MULŢUMIŢI

Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor tale aducând un plus de confort experienţei tale la dentist.


TESTIMONIALE PACIENȚIhttps://mbdental.ro/wp-content/uploads/2015/11/patientAmeliaPrecup114x98.jpg

Doctorand UBB

AMELIA PRECUP


Îmi place foarte mult să intru într-un cabinet unde primul lucru pe care îl văd e un zâmbet prietenos și o atmosferă destinsă.https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2015/11/patientDariaMoldovan114x98.jpg

DARIA MOLDOVAN


Recomand din suflet această clinică pentru că mi-a plăcut profesionalismul medicilor. Atmosfera este una foarte caldă, toţi sunt foarte prietenoşi.https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2015/11/patientRadaSonea114x98.jpg

Manager Mistery Shopping

RADA SONEA


Experiența de care am avut parte la clinica MB Dental a fost una foarte plăcută. Toți medicii au dat dovadă în primul rând de răbdare față de un pacient care nu se simte tocmai confortabil în preajma stomatologilor.https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2015/11/patientDenisa-1.jpg

DENISA


Recomand MB Dental tuturor celor care suferă de dentofobie (frica de dentist) și în special celor care s-au săturat să frecventeze cabinete stomatologice și vor ca experiența cu „dentisul” să fie una urmată de satisfacții.Anul trecut am decis ca as dori sa imi imbunatatesc aspectul dintilor si zambetului, dar nu eram sigura cum as putea sa imi ating obiectivul fara aparat dentar. Pentru asta am apelat la echipa MB Dental care au gasit cea mai buna solutie pentru mine – fatete dentare. Deoarece am dintii destul de slabi, fatetele m-au ajutat nu numai din punct de vedere estetic ci si functional, iar acum la un an de la aplicare arata si se simt exact la fel ca prima data.

Procesul de aplicare a fost unul destul de scurt, deoarece aveam si un timeline strans pentru ca urma sa plec din tara. La inceputul tratamentului am stabilit impreuna cu d-nul Dr. Marius Bud un program pentru vizitele mele la cabinet si am primit tot timpul informații cu privire la progres si la ce ar trebui sa ma astept de la urmatoarea vizita. Totul a decurs comform planului, iar rezultatul este unul care mi-a depasit asteptarile.

Pot spune cu tarie ca astept cu nerabdare orice vizita la cabinet deoarece toata echipa ma face sa ma simt in siguranta si sa fiu sigura de rezultate.


– Alexandra PipasSe spune ca oamenii sunt mai frumosi si mai increzatori in fortele proprii, atunci cand zambesc.In acest sens fatetele dentare realizate la clinica MB DENTAL, au fost alegerea perfecta pentru mine. Inca de la primul consult am realizat ca in aceasta clinica grija pentru pacient este primordiala. Caldura, profesionalismul si omenia intalnita la personalul acestei clinici m-a facut sa ma simt in siguranta. Membrii echipei au comunicat in permanenta cu mine, explicandu-mi fiecare etapa a procedurii, ceea ce a avut un efect extrem de linistitor aspura mea. La finalul lucrarii am avut parte de consiliere in ceea ce priveste ingrijirea fatetelor astfel, avand bruxism am decis sa le protejez pe timpul noptii cu ajutorul gutierelor.Totul a iesit peste asteptari iar eu sunt fericita ca de acum pot zambi mai mult.


– Delia PaneaMicroscopul – prietenul meu

Sunt pacient al clinicii MB Dental din 2007, perioada in care nu existau microscoape dentare.

Relatia paciant – clinica s-a consolidat de-a lungul acestor ani, evoluand constant, in pas cu tehnologia din domeniul stomatologic. In prezent, clinica MB Dental fiind una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Cluj Napoca, cu medici specialisti si echipamente de ultima generatie, inclusiv microscoape dentare.

Experienta mea ca si pacient in tratamentul dentar sub microscop a fost una foarte placuta. Nici nu are cum sa fie altcumva, cand stii ca te lasi pe mana unor profesionisti, iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa te relaxezi 🙂


– Mihai RablauInterventia de tratament pe canal la MB Dental este ca orice alta interventie obisnuita. Medicii stomatologi sunt bine pregatiti, cu echipamente si tehnica de top, iar acest lucru te face sa te simti in siguranta. De fiecare data cand am avut intrebari sau nelamuriri despre interventie, acestea au fost explicate in cel mai profesionist mod. Apelez cu incredere la echipa MB Dental de mai bine de 5 ani si nu cred ca o sa doresc sa-mi schimb cabinetul stomatologic vreodata.


– Stan CatalinAi crede că nu există cineva căruia să îi pese mai mult de sănătatea dinților tăi, decât ție însuți. Well, înseamnă că nu ai fost încă la MBDental.

Mi-ar fi placut sa stiu de ei de mai demult, dar din pacate am ajuns aici tarziu, cand dintii mei erau deja slabiti și aveau nevoie de o armură nouă (coroane ceramice). Experienta a fost insa una foarte placuta.

A fost o discutie clara de la bun inceput, cu toate variantele pe care le am, ce pot sa fac, ce riscuri exista daca nu fac nimic, costuri, alternative etc. Lucrul asta m-a surprins placut, pentru ca experienta mi-a aratat ca de cele mai multe ori ti se spune „trebuie sa faci asta” si te trezesti la receptie cu o factura interminabila. Planul de tratament si costurile au fost clare, eu am decis stiind variantele, ce aleg.

Avand dintii din fata plombati in proportie mare, cu lucrari vechi inca din liceu, solutia cea mai sanatoasa si sigura pentru a proteja ce „a mai ramas” din ei, au fost coroanele ceramice.

Totul s-a intamplat super repede, in aproximativ o luna, făcusem deja albire, luat măsurători, pilit, probat, etc. aveam deja dinți „noi”. Sunt mega mulțumită de rezultat! Pe lângă toată transparența, rapiditatea și profesionalismul, mi-a plăcut foarte mult și faptul că au fost atenți de la început la nevoile mele.

Îmi dădusem jos aparatul dentar doar cu câteva zile înainte, mai avem de făcut demersuri în acea direcție, cumva incompatibile cu aceste coroane, dar chiar daca nu e principalul domeniu de expertiza, Andrei mi-a explicat cam care ar fi variantele benefice incluzând și aspectul ortodontic.


– Lenuța Moroșan


Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti, Cluj

Mesaj

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

  • Română
  • English