CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Dr. Radu Bulat

Endodonție la microscop

Dr. Radu Bulat

Dr. Radu Bulat este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemitanu” Chişinău, oraş în care şi-a început practica în endodonţie. La finalul anului 2014 dr. Radu Bulat s-a relocat în Cluj-Napoca alăturându-se echipei noastre de endodonţie. Practica sa clinică susţinută se completează cu preocupări de cercetare legate de durerea postoperatorie si endodontia la microscop minim invaziva. În acelaşi timp Dr. Radu Bulat este implicat ca lector în traininguri şi cursuri postuniversitare care vizează endodonţia microscopică sustinand cursuri si workshopuri pentru studenti si medici in cadrul conferintelor de specialitate.

Dr. Radu Bulat activeaza ca si cadru didactic colaborator in cadrul Catedrei de Endodontie a Universitatii de Medicina si Farmacie, „Iuliu Hatieganu” din Cluj Napoca. Abilitatile sale extraordinare de comunicare si empatia sa il fac un medic indragit de colegi si pacienti carora isi aloca mereu timpul necesar pentru a explica in detaliu etapele de tratament.

Dr. Radu Bulat își desfășoară practica clinică în cadrul clinicii MB Dental din Cluj Napoca în care oferă tratamente endodontice la microscop, atât pentru pacienţii proprii cât şi pentru cazurile dificile trimise de alţi colegi, medici stomatologi din regiune.

Dr. Radu Bulat oferă pacienţilor consultaţii şi tratamente endodontice la microscop.

Endodonție — Tratamente de canal la microscop

Tratamente de canal

Endodonție la microscop

Salvează dinții naturali prin tratamentul endodontic la microscop. Precis și eficient, descoperă beneficiile endodonției de la experții Mb Dental.

Vezi toate tratamentele
Vezi toate cazurile
Vezi toate podcasturile

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: