CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Dr. Marius Bud

Stomatologie restaurativa, protetica si estetica

Dr. Marius Bud

Dr. Marius Bud este absolvent al Facultăţii de Stomatologie din Cluj-Napoca, promoţia 2002. A urmat un masterat (UMF Cluj-Napoca) iar în 2008 şi-a susţinut doctoratul în ştiinţe medicale. A facut stagii de cercetare la Universitatile din Leuven (Belgia), Amsterdam si Paris iar in ultimii 10 ani lucreaza in cadrul departamentului de Odontologie Conservativa a UMF Cluj unde sustine cursurile de Restaurari directe si de Utilizarea a microscopului operator dentar in stomatologie, studentilor internationali (linia engleza) din anii de studiu 4 si 5.

Fiind pasionat de cercetarea stiintifica dr. Marius Bud coordoneaza cercul stiintific studentesc de stomatologie restaurativa fiind autor si coautor la mai multe carti si articole publicate in reviste internationale.

Anual dr. Marius Bud sustine zeci de prezentari si workshopuri de stomatologie restaurativa (restaurari directe si indirecte) adresate medicilor in tara dar si in strainatate (China, Suedia, Belgia, Portugalia etc). Dr. Marius Bud isi desfasoara activitatea profesionala in cadrul clinicii MB Dental Cluj-Napoca aplicand conceptul de “microscope dentistry” si pentru tratamentele restaurative (obturatii, protetica), fiind unul dintre pionierii realizarii restaurarilor directe sub control microscopic.

În anul 2017, Dr. Marius Bud a fost unul dintre cofondatorii „Centrului de trainining în microscopia stomatologică”, un hub educațional unic în Ardeal, unde împreună cu Mb Dental Institute oferă cursuri medicilor dentiști care doresc să se specializeze în utilizarea microscopului operator dentar, in cadrul cursului “Microscope Master”.

In cadrul clinicii Mb Dental Cluj Dr. Marius Bud ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente de stomatologie restaurativa protetica si estetica dentara conducand planuri complexe de tratament care implica restaurari implanto protetice si estetice.


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: