CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Reabilitare estetica si functionala complexa – orto-implanto-protetica

Dr. Marius Bud
Dr. Marius Bud
01 septembrie 2024

Obiectivele acestui tratament au fost restabilirea estetică dar si funcțională prin tratamente minim invazive care au inclus doua implanturi dentare, 4 coroane pe dinți naturali si o fateta ceramica.

Figura 7

Inițial, la arcada inferioară a fost rezolvată inghesuirea dentara frontala si s-a creat spațiu pentru inserarea unui implant deoarece un molar a fost extras in trecut iar dinții vecini au migrat parțial. La nivelul dintilor superiori a fost necesara extractia unui incisiv lateral tratat endodontic a carei rădăcina s-a fracturat. Acesta a fost de fapt si unul dintre motivele care a motivat pacientul sa solicite o reabilitare complexă.

S-a realizat inserarea unui implant imediat postextractional protezat cu o coroana provizorie. Deoarece o parte dintre dinții anteriori au fost in trecut tratați endodontic iar coroane lor au suferit modificări de culoare si tratamentul protetic final a inclus coroane din ceramica pe zirconiu pe acești dinți iar singurul incisiv care era vital a primit o fateta ceramica.

  • Ortodontie - dr. Stefania Balint
  • Implantologie - dr. Sorin Andreica
  • Protetica - dr. Marius Bud
Figura 1
Figura 1
Figura 2
Figura 2
Figura 3
Figura 3
Figura 4
Figura 4
Figura 5
Figura 5
Figura 6
Figura 6
Figura 7
Figura 7
Figura 8
Figura 8

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: