CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Ofertă job medic dentist, secretară şi asistentă la MB Center Cluj

12 ianuarie 2013

Să practici medicină şi stomatologia în România poate fi uneori doar ambiţie şi patriotism în condiţiile în care joburile oferite medicilor în străinătate sunt extrem de multe, imens de bine plătite, fără bătăi de cap suplimentare. Aşa se explică probabil de ce o tot mai mare parte a colegilor noştri aflaţi în primii ani de practicare a stomatologiei aleg să trateze dinţii francezilor, englezilor sau americanilor din bazele militate din Irac, Afganistan sau alte ţări.

Personal, mă întâlnesc şi vorbesc săptămânal cu stomatologi care sunt în proces de “mutare” ceea ce nu este deloc bine pentru breaslă noastră. Îmbucurător este însă că, după cum spun statisticile oficiale, starea să sănătate a dinţilor romnailor s-a îmbunătăţit din 2008 în 2010, aflându-se oricum sub media europeană ( 72% dintre români au carii comparativ cu Franţa unde procentul este de 50%), deci stomatologii români au muncit mult şi cu rezultate bune în educarea şi tratarea populaţiei în ultimii ani.

Aşadar, încă mai este mult de lucru în România, în Cluj, la MB Center dental clinic, motiv pentru care dorim să ne mărim echipa.

mbdental

Dacă eşti pasionat de stomatologie restaurativă, protetică, estetică dentară şi doreşti să fii medic dentist la MB Center te invităm să ne trimiţi un CV la office@mbcenter.ro până la dată de 20 ianuarie 2013 şi să te alături echipei noastre pentru a lucra într-un mediu plăcut care încurajează dezvoltarea profesională dar şi personală.

Această este pagină din site-ul nostru pe care găseşti mai multe detalii: Oportunitați Angajări


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: