CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Practică de vară pentru studenți - internship MB Dental 2024

Mb Dental
Mb Dental
20 mai 2024

practica vara studenti

Ca în fiecare an, pentru studenţii la medicină dentară, sezonul estival nu vine doar cu vacanta ci si cu practică de vara! Ca orice student la stoma, am avut şi noi parte in studentie de aceste stagii. Stim, asadar cât este de important că în urmă lor să fii mulţumit că ai evoluat, că ai mers un pas înainte în pregătirea ta ca viitor medic stomatolog completand in mod eficient activitatile scolare din timpul semestrelor.

Acesta este motivul pentru care Mb Dental continua traditia de a oferi studenţilor care au încheiat anul 4 si anul 5 posibilitatea de a se alătura echipei noastre pentru două săptămâni pe perioada vacanţei de vară pentru a se familiariza cu workflow-ul clinic al unei clinici stomatologice si a observa modul de lucru clinic. Ne place sa avem studenti alaturi de noi si la cabinet iar pacientii nostri apreciaza ca impartasim cu ei din experienta noastra.

Te invităm să te înscrii online aici până în 1 iunie 2024. Daca vei fi selectat, noi îţi vom răspunde pe email cel târziu Miercuri, 12 iunie 2024. Daca nu vei fi selectat, te rugam sa nu te superi pe noi, deoarece vom putea accepta un numar limitat de studenti.

👉 Formular de inscriere

În speranţa că veţi încheia cu bine sesiunea, va dorim vacanţă plăcută tuturor! Bafta maxima!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: