CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

MB Dental susţine promovarea oraşului Cluj Napoca

Mb Dental
Mb Dental
07 martie 2015

MB Dental sustine promovarea orasului Cluj Napoca prin intermediul proiectului Let’s #sharecluj by JCI CLUJ

Clujul este oraşul care ne-a oferit o studenţie de neuitat, plină de experienţe plăcute atât pe plan academic cât şi social. Este oraşul în care, ca liceeni am visat să ajungem la facultate iar acum, ca medici dorim să ne continuăm viaţă socială şi profesională.

La MB Dental suntem o echipă care mixează valorile mai multor regiuni româneşti bine conturate, de la Ţară Oaşului şi Maramureş, până la Moldova, Basarabia sau Ţară Muscelului şi Bistriţa. Fiecare dintre noi suntem mândri de originea noastră şi ne iubim locurile natale, dar Clujul a devenit oraşul nostru de adopţie. A fost o bună mamă pentru noi toţi: aici ne-am format ca adulţi, ne-am maturizat, am cunoscut bucuriile şi greutăţile trecerii de la studenţie la viaţă profesională, am primit combustibilul de care aveam nevoie pentru o dezvoltare sănătoasă şi solidă. Putem spune că ne-am suprapus cu viaţa acestui oraş într-o perioada în care am crescut împreună: ne-am bucurat împreună de fiecare mică schimbare în bine, de fiecare nouă stradă modernizată şi de fiecare nou eveniment care trezea oraşul la viaţă.

Am ajuns acum să vorbim despre Cluj cu mai multă pasiune poate chiar decât clujenii înşişi! Este un oraş care ne place şi pentru care ne simţim datori să ne implicăm în dezvoltarea sa.

Simţim că acest oraş merită să fie share-uit cu alţii, să auzim “woww”-ul lor atunci când se plimbă pe străzi, când interacţionează cu oamenii când nu ştiu ce să aleagă din multitudinea de evenimente de toate felurile care plonjează peste oraş.

Proiectul Let’s #sharecluj iniţiat de Alina Ocrainiciuc în cadrul Junior Chamber Internaţional Cluj (JCI) ne-a bucurat şi încântat în acelaşi timp, fiind parcă vocea noastră interioară în dorinţa de implicare activă în promovarea oraşului. Am decis imediat să susţinem proiectul şi împreună cu echipa de organizatori (extrem de creativi şi entuziaşti) am identificat modalităţi prin care MB Dental se poate implica în aceste activităţi. Făcând abstracţie de latura sentimentală discutată mai sus, acţiunea noastră este un exemplu de responsabilitate civică. Sperăm că, de la an la an tot mai multe organizaţii, firme şi companii să ne urmeze exemplul, să nu uite că existăm datorită acestei comunităţi şi suntem datori să fim responsabili faţă de ea, să ne implicăm activ şi pe direcţii colaterale domeniului nostru de activitate.

Credem în acest proiect şi îi dorim succes în reuşită de a promova oraşul. Ne place entuziasmul organizatorilor şi apreciem calitatea materialelor pe care le-au generat sub coordonarea lui Raul Ropan, designerul proiectului. Organizatorii au iniţiat un concurs în care voi trebuie să postaţi poze din călătoriile voastre cu mesajul #shareCluj şi să le postaţi pe facebook, astfel puteţi câştiga marele premiu, o excursie de 1000 euro oferită de MB Dental. Regulamentul concursului îl puteţi găsi pe pagina #shareCluj

Suntem bucuroşi să fim părtaşi la experienţa pe care Clujul ne-o oferă în calitate de oraş Capitală Europeană a Tineretului 2015, şi mândri că putem pune o cărămidă la cresterei lui!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: