CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Dăruiește din suflet

Mb Dental
Mb Dental
01 decembrie 2018
Daruieste din suflet

Luni, 17 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, daruim din suflet si ne bucuram de un show complet: muzica, dans, licitații, tombolă cu premii valoroase, welcoming cocktail buffet. Vor urca pe scena: Vlăduța Lupău, Arpi&Zip Band, The Todorans, Katia Cărbune, Ministar Cluj, Knights of Transylvania cheerleaders și, binențeles, al nostru drag prezentator Bogdan Bob Radulescu!!!!

INTRAREA se face pe baza unei donații minime de 20 lei, care reprezintă practic un bilet de TOMBOLĂ. Pentru copiii până în 14 ani, donația este de 10 lei, iar pentru cei care doresc să aibă asigurat loc în primele rânduri, avem și varianta ”VIP” de 50 lei.

Fiecare tichet de 20 lei cumpărat în plus reprezintă, binențeles, o șansă în plus- pentru fiecare copil ajutat prin intermediul Galei, dar și de a câștiga unul dintre premiile consistente puse la bătaie de oameni la fel de generoși: curățenie profesională de Crăciun de la Luna Cleaning în valoare de 600 lei, tratamente dermato-cosmetice la cea mai nouă și modernă clinică din Cluj, DermaVision (800 lei), răsfăț de înfrumusețare la cel mai tare salon, Catwalk by Ramona Mândru (500 lei), 3 ore de animație la petreceri pentru copii oferite de Alexandra Olari, mâncare bună adusă direct acasă de Casa Goia Delivery (2 mese în valoare de 200 de lei fiecare), bilete pentru 2 grupuri de prieteni la cel mai nou joc de room escape din Cluj-Napoca, Just Get Out (360 lei fiecare), o cină pentru două persoane oferită de 25th) downtown flavors și multe, multe altele!

Daca totusi timpul nu va permite sa ne fiti alaturi, puteti ajuta si altfel: prin donatii in contul special al Asociatiei LIONS HOPE CLUJ: RO25BTRLRONCRT0406639503, deschis la Banca Transilvania.

SCOP

Prin ediția a IV-a a Galei de Caritate “Dăruiește din Suflet” suntem din nou alături de copii, pentru că, oricât de clișeic ar suna, ei sunt viitorul nostru. De această dată, suntem alături de copii de suflet, aceia care au nevoie de o direcție în viață: adunăm fonduri pentru susținerea cauzei Clubului Sportiv Transilvania Seeds, care mizează pe faptul că educația prin sport este unul dintre cele mai valoroase cadouri pe care le poți face unui copil dintr-un centru de plasament.

Sportul este cea mai bună modalitate de a-i scoate pe acești copii din mediul în care trăiesc zi de zi, lipsit deseori de perspective și ambiții de viitor. Este o modalitate pentru ca ei să evite riscul de abandon școlar și abandon personal. Lipsa de educație aprofundată și de oportunități profesionale favorizează depresia, violența, dependența de droguri și ceea ce numim ”delăsare” în general, factori care îi împing la o viață petrecută pe străzi odată cu ieșirea din sistemul de protecție. Copiii din centrele de plasament sunt principalii beneficiari ai acestui proiect, însă nu unicii. Fiecare copil care petrece timp alături de un tânăr ce provine din sistemul de protecție învață să: fie empatic, să aprecieze toate lucrurile pe care nu oricine le primește gratuit, cum ar fi părinții și familia, să lege prietenii dincolo de prejudecăți, să trateze oamenii în mod egal!

Ideea Galei de anul acesta vine în completarea proiectului ”Live 4 life” (a trăi pentru o viață), adresat copiilor abandonați în centrele de plasament și casele de tip familial din județul Cluj și copiilor din medii/famili defavorizate. Proiectul are trei tipuri de beneficiari: 1. copii și adolescenți aflați în centre de plasament, fără parinți (au decedat sau i-au abandonat); 2. copii din case de tip familial cu părinți cărora le-a fost retras dreptul parental din cauza abuzurilor (fizice, sexuale) la care i-au supus; 3. copii din medii/familii defavorizate

Prin intermediul acestui program, peste 120 de copiii au fost implicați, în ultimii trei ani, în diferite proiecte de mentorat, dezvoltare personală, activități sportive și tabere. Tot în urma interacțiunii cu ei, a apărut, în mod natural, necesitatea înființării Clubului Sportiv Transilvania SEEDS. ”Seeds” seamănă sămânța bună, la timp, în trupul și mintea unor tineri fără exemplu, pentru ca rodul vieții de adult să fie unul sănătos!

Clubul Sportiv Transilvania Seeds susține, în prezent, 10 copii din centre de plasament să aibă acces la antrenamente de fotbal, cu tot cu ceea ce presupun acestea – echipamente, transport dus-întors de 3 ori pe săptămână, închirierea terenurilor, plata antrenorilor, cantonamente, participare în diferite campionate județene și naționale, precum și activitățile de dezvoltare personală și recreative (ieșiri, întâlniri de grup), educative, sau psihoterapeutice (dacă e nevoie). Cei 10 copii fac antrenamente alături de copii din familii obișnuite, pentru a le da ocazia să se dezvolte într-un mediu natural, unde nu sunt marginalizați.

Gala de caritate ”Dăruiește din Suflet” de anul acesta își propune:

  1. Să strângă MINIM 13.000 EUR, pentru a putea acoperi cheltuielile pe un an pentru cei 10 copii din centre de plasament susținuți deja de Clubul Transilvania Seeds: 300 lei/ luna/ copil x 10 copii x 12 luni = 36.000 lei = aproximativ 7826 euro/an salariul unui antrenor voluntar (profesionist, certificat) = 2000 lei/lună (brut) x 12 luni= 24.000 lei = aproximativ 5150 euro/anTotal: 13.000 EUR/ an
  2. Să pluseze: să dubleze numărul de tineri din centre de plasament și/sau din zone și/sau familii defavorizate care beneficiază de acest program Fonduri pentru acoperirea cheltuielilor pe un an pentru 20 copii Creșterea numărului de antrenori, traineri și psihoterapeuți Crearea de noi programe de dezvoltare personală, activități recreativ-educative și terapeutice Organizarea unui campionat național de fotbal Total: 20.000 EUR
  3. Să viseze: să adauge încă 10.000 EUR pentru cumpărarea unui balon care să acopere terenul de fotbal pe perioada iernii, pentru a putea desfășura antrenamentele într-un loc în care să nu se mai plătească lunar chirie. Astfel, cheltuielile ar putea fi reduse pe termen lung și mai mulți copii ar putea beneficia de acest sprijin pe viitor, nu doar pentru un an!

Vrei să ne ajuți?

  • Vino la Gala de Caritate din 17 Decembrie!
  • Donează direct în contul: RO25BTRLRONCRT0406639503 (Asociatia LIONS HOPE CLUJ), deschis la Banca Transilvania!
  • Fii șofer voluntar pentru copii la antrenamente!
  • Dacă ești expert în sport, psihologie sau dezvoltare personală, susține workshop-uri pentru educația sănătoasă a acestor copii!
  • Sponsorizează un copil lunar, timp de cel puțin un an, cu 300 de lei pentru acoperirea costurilor cu antrenamentele!

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: