CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Dr. Tiberiu Tamaș

Implantologie și chirurgie dento-alveolară

Dr. Tiberiu Tamaș

Dr. Tiberiu Tamaș este absolvent al facutăților de Medicină si Medicină Dentară – Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Iuliu Haţieganu’ din Cluj-Napoca unde a urmat si rezidentiatul fiind in prezent medic specialist în chirurgie orală și maxilo-facială. Dr. Tiberiu Tamas își desfășoară activitatea clinica in cadrul Spitalului Judetean De Urgenta din Cluj Napoca.

De asemenea, este asistent universitar la catedra de Chirurgie Maxilo-facială și Implantologie si doctorand al UMF Cluj Napoca. A beneficiat de burse de studiu in Germania și Franța unde si-a îmbunatatit cunostintele despre chirurgia maxilo-faciala, chirirgia oncologica si implantologie.

Dr. Tiberiu Tamas este un medic pasionat de profesia sa, cu multa rabdare si determinare in rezolvarea celor mai complexe cazuri care necesita o abordare interdisciplinara impreuna cu ceilalti medici specialisti ai echipei Mb Dental. De asemenea este pasionat de arta, in special pictura si sculptura recent expunand o lucrare de grafica in cadrul salonului de iarna al medicilor.

In cadrul clinicii Mb Dental, dr. Tiberiu Tamas realizeaza consultatii de specialitate si interventii chirurgicale precum reconstructii osoase orizontale si verticale in cazul resorbtiilor osoase severe, aplicarea 5 implanturilor cu ajutorul ghidurilor chirurgicale, aplicarea implanturilor si a coronitelor provizorii imediat postextractional (one day surgery) si reabilitari complete de tipul all on 4 sau all on 6.

În cadrul Mb Dental, Dr. Tiberiu Tamaş oferă tratamente de chirurgie dento-alveolară și implantologie.

Implantologie și chirurgie

Precum dinții naturali

Implantologie și chirurgie

Uită de disconfortul protezelor mobile! Datorită tehnologiilor moderne, implanturile dentare arată și se simt precum dinții naturali.

Vezi toate tratamentele
Main image

Dr. Tiberiu Tamaș

Ghidul chirurgical

Vezi toate cazurile
Vezi toate podcasturile

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: