CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Dr. Sorin Andreica

Implantologie și chirurgie dento-alveolară

Dr. Sorin Andreica

Dr. Sorin Andreica este absolvent al Facultăţii de Medicină Dentară – Universitatea de Medicină şi Farmacie ‘Iuliu Haţieganu’ din Cluj-Napoca, promoţia 2013. A efectuat stagiul de rezidenţiat in cadrul aceleasi universitati devenind medic specialist in chirurgie dento-alveolara.

Cu o mare pasiune pentru profesia sa, Dr. Sorin Andreica abordeaza cazurile clinice intr-un mod multidisciplinar alaturi de intrega echipa de specialisti de la Mb Dental avand ca motto: „Zambetul este oglinda sufletului. Fiecare dintre noi are nevoie de sprijinul unui specialist pentru a-si păstra frumusețea naturală a zâmbetului.” Extrem de bine documentat si la curent cu ultimile cercetari,

Dr. Sorin Andreica este unul dintre sustinatorii implantarii postextractionale cu incarcare imediata, procedura predictibila care ofera pacientilor o proteza provizorie imediata in acceasi sedinta, „One session implant therapy”.

Cu aproape 10 ani de practica clinica si experienta in chirurgia dento-alveolara Dr. Sorin Andreica impartaseste din experienta sa sustinand multiple cursuri teoretice si practice de specialitate destinate medicilor stomatologi.

In cadrul Mb Dental Dr. Sorin Andreica ofera pacientilor nostri consultatii si tratamente de chirurgie dento-alveolara.

Implantologie și chirurgie

Precum dinții naturali

Implantologie și chirurgie

Uită de disconfortul protezelor mobile! Datorită tehnologiilor moderne, implanturile dentare arată și se simt precum dinții naturali.

Vezi toate tratamentele
Vezi toate cazurile

micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: