IMPLANTURI DENTARE

https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/02/web2019_12_MBDental_CatalinHladi-8008-scaled.jpg

Tratamente de chirurgie orală

Sunt extrem de importante, ele fiind întodeauna parte dintr-un tratament complex de reabilitare orală. De cele mai multe ori tratamentele de chirurgie orală preced aplicarea unor proteze, realizarea unor lucrări protetice sau implanturi dentare.


REZECȚIE APICALĂ Rezecția apicală este procedura ce implică îndepărtarea chirurgicală a vârfului rădăcinii (apex) şi sigilarea canalului radicular. Astfel, infecţia formată la vârful rădăcinii este înlăturată definitiv și dintele este salvat de la extracție.


EXTRACŢIA DENTARĂ Doar atunci când dintele este compromis şi nu mai poate fi salvat prin tratamente dentare, scoaterea unui dinte devine necesară. Medicii noștri încurajează salvarea dinților. Astfel se evită deplasarea întregii danturi ce poate cauza o mușcătură viciată.


MOLARUL ” DE MINTE „ Erupția molarilor de minte poate genera serioase probleme ortodontice, dureri persistente și uneori abcese dentare. Prin dezvoltare, coroana lor creşte, apăsând treptat pe dintele din faţă. Extracția preventivă a molarilor de minte este benefică pentru sănătatea întregii dentiții.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2016/06/protetica_1.jpg
https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2016/06/implanturi_dentare-big.jpg

Implantul dentar


Implantul dentar este un şurub de titan care se plasează în os pentru a înlocui rădăcina unui dinte care lipseşte. Peste acest implant din titan se va monta coroana dintelui, astfel încât, la finalul tratamentului, veţi avea un dinte care se comportă că dinții naturali când mâncaţi, vorbiţi sau râdeți.
Pentru plasarea unui implant în os, acesta trebuie să aibă anumite dimensiuni care să-i asigure stabilitatea. Alternativa la implantul dentar pentru a înlocui un dinte extras este realizarea unei punţi (pod) care să se sprijine pe dinții vecini sănătoși.

Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti

Mesajul tău

GDPR

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

  • Română
  • English