Blog

interviuri, articole și noutăți

copii-din-dumbrava-1-1200x830.png
19/06/2016

„Am dinţi frumoşi şi sănătoşi” este numele proiectului pe care MB Junior alături de Asociaţia pentru Promovarea Sănătăţii Orale din România, Centrul de Nutriţie Cluj şi Grădiniţa Dumbrăvioara îl vor desfăşura împreună până în luna iunie 2013 şi care va fi lansat în mod oficial duminică, 18 noiembrie 2012.


Acesta este primul proiect prevăzut în cadrul parteneriatului care are ca scop formarea unei atitudini pozitive şi responsabile în rândurile celor mici în ceea ce priveşte igienă orală.

Împărţiţi în două grupe, a Margaretelor şi a Mămăruţelor, copiii vor avea parte lunar de câte o acţiune menită să îi familiarizeze cu noţiuni legate de igiena dinţilor, alimentaţia necesară unei danturi sănătoase, metodele de prevenire a cariilor, instrumentele folosite într-un cabinet stomatologic şi multe altele.


Coordonați de doamnele educatoare și însoțiți de părinți, cei mici se vor întâlni rând pe rând cu medicii, psihologul și dieteticianul din cadrul echipei MB Dental. Împreună vor plănui o expediție pe Insula Dentiștilor, în cătuarea Comorii „Dinți frumoși și sănătoși”. Copiii vor desena, vor face o vizită ghidată la MB Dental, vor exersa periajul dentar, vor învăța informațiile elementare despre dinți și îngrijirea lor.

Desenele realizate vor face obiectul unei expoziții ce va preceda petrecerea de 1 iunie, Ziua Copilului și totodată „Ziua Porților Deschise” la MB Dental.

Până atunci, se anunță multe cunoștințe câștigate, concursuri cu premii, fotografii și voie bună, așa că urmăriți evoluția proiectului pe blogul nostru!

Să ne zâmbim cu bine!training.png
19/06/2016


Participarea la training este GRATUITĂ, deoarece considerăm educaţia medicală o îndatorire care ţine atât de etică medicală cât şi de responsabilitatea civică faţă de comunitatea în care trăim.


Invitaţi

 1. Simona Dan – asistent medical, manager MB Dental Junior
  Importantă educaţiei pentru sănătate dentară
 2. Dr. Ştefania Balint – medic dentist, stomatologie pediatrică şi ortodontie
  Erupţia dinţilor temporari şi permanenţi. Ghid de igienă orală pentru copilul tău
 3. Dr. Andreea Lukacs – medic dentist, stomatologie pediatrică
  Principalele afecţiuni dentare ale copilaşilor, cum le putem preveni şi cum trebuie ele tratate
  Inhalosedarea în sprijinul tratamentelor pentru copiii anxioşi
 4. Mihaela Ciconi – psiholog
  Cum ne pregătim copilul pentru vizitele la dentist. Prevenţia şi abordarea anxietăţii
 5. Diana Suciu – dietetician nutriţionist
  Rolul alimentaţiei şi consilierii de dietetică în prevenirea afecţiunilor dentare la copii


Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti, Cluj

Mesaj

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

 • Română
 • English