Dr. Ştefan Jitaru, 3 ani de microscopie endodontică

27/09/2014 by MB Dental

6 stefan_jitaru

 

Dr. Ştefan Jitaru este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” promoţia 2010.

Din 2011 a urmat rezidenţiatul în endodonţie în cadrul Facultăţii de Medicină Dentară Cluj Napoca fiind primul care a lansat microscopia endodontică în Cluj şi unul dintre fondatorii comunităţii online, “Academia de Endodonţie”.

Este membru al Asociaţiei Clujene pentru Cercetare în Endodonţie şi cadru didactiac asociat la Catedră de Endodonţie, Odontologie şi Patologie Orală a UMF Cluj Napoca.

Din 2014 este doctorand al Universităţii Babeş Balyai, Facultatea de Chimie, studiind tehnologia nano materialelor utilizare în refacerea leziunilor osoase periapicale.

 


STEFAN-JITARU-EXPLORE-DETAILS1

A fost lector şi trainer în cadrul cursurilor postuniversitare organizate de Asociaţia Clujeană pentru Cercetare în endodonţie şi Academia de Endodonţie vizând prepararea rotativă a canalelor radiculare, ergonomia şi tratamentul la microscop, abordarea cazurilor cu de perforaţii, ace fracturate, canale calcificate, fracturi radiculare.

În cadrul MB Dental Cluj, Dr. Ştefan Jitaru oferă tratamente endodontice la microscop atât pentru pacienţii MB Dental cât şi pentru cazurile dificile trimise de alţi medicii dentişti din Cluj şi localităţile apropiate.


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2016/07/reparatie-1-an.png

Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti, Cluj

Mesaj

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

  • Română
  • English