MEDIA

Suntem cu încredere și bucurie alături de clujeni și prietenii lor încă din 2003. Am crescut și ne-am dezvoltat cu mândrie împreună și alături de acest oraș prin inovație, tehnologie și pasiune pentru stomatologia modernă.

  • Cine sunt medicii MB Dental?
  • Ce principii ne ghidează în viața profesională?
  • Care sunt specializările noastre?
Cine sunt medicii MB Dental?

Echipa MB Dental este una tânără, profesionistă, performantă, ghidată de principiul integrității și empatiei. Medicii se specializează în continuu, participând de cel puțin de două ori pe an la cursuri de specialitate naționale și internaționale, deoarece noi credem că tehnicile moderne și tehnologia de ultimă oră constribuie la creșterea calității tratamentelor stomatologice pe care ți le vom oferi. Vârsta medicilor dentiști care oferă consultații și tratamente în clinicile noastre stomatologice este cuprinsă între 25-35 de ani. Aceștia sunt medici specialiști sau doctori în știinte medicale.

Ce principii ne ghidează în viața profesională?

Suntem conștienți că atunci când căutăm un medic dentist, fiecare dintre noi își dorește de la acesta să ne acorde maximă atenție, să ne explice, să ne ofere un tratament ușor de suportat și de foarte bună calitate. Exact acestea sunt principiile care ne ghidează și pe noi, ca medici, în activitatea noastră. Ne propunem să venim în întâmpinarea nevoilor tale aducând un plus de confort experienței tale la dentist dar și noi servicii de stomatologie microscopică minim invazivă, inhalosedare, atât pentru adulți cât și pentru copii.

Care sunt specializările noastre?

Endodonţia este una dintre preocupările noastre majore în ultimii, astfel încât, în prezent, ne mândrim cu o echipă de endodonție performantă formată din medici specialişti cu experienţă în endodonția la microscop, utilizarea sistemelor rotative de preparare, obturare tridimensională a sistemului endodontic, evaluarea imagistică digitală CBCT și abordarea cazurilor dificile de perforații, instrumente fracturate sau canale dificile. Cu toate acestea, performanțele noastre depășesc sfera endodonției iar echipa de medici este formată din specialiști în diverse specialități: Estetica dentară Implantologie și chirugie orală Stomatologie pediatrică


MB DENTAL ENDO

Tratamente endodontice la microscop

Folosind materiale moderne şi microscop rata de succes a tratamentelor endodontice şi retratamentelor creşte până la aproximativ 90%. Trebuie specificat faptul că este imposibil să garantăm reuşita tuturor tratamentelor, deoarece organismului fiecarui pacient reacţioneaza în mod diferit la tratamente.


MB DENTAL JUNIOR

Tratamente stomatologice pentru copii

MB DENTAL JUNIOR – tratamente stomatologice pentru copii în Cluj-Napoca şi Floresti cu un nou concept.


Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti, Cluj

Mesaj

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

  • Română
  • English