Endodonție la microscop

Dr. Ștefan Jitaru

https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2020/01/dr-stefan-jitaru.jpg

În cadrul MB Dental, dr. Ștefan Jitaru oferă tratamente endodontice atât pentru pacienţii clinicilor cât şi pentru cazurile dificile trimise de alţi medici dentişti din Cluj.

Dr. Ştefan Jitaru este absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” promoţia 2010. Din 2011 a urmat rezidenţiatul în endodonţie în cadrul Facultăţii de Medicină Dentară Cluj-Napoca fiind primul care a lansat microscopia endodontică în Cluj şi unul dintre fondatorii comunităţii online, “Academia de Endodonţie”. Este membru al Asociaţiei Clujene pentru Cercetare în Endodonţie şi cadru didactiac asociat la catedra de Endodonţie, Odontologie şi Patologie Orală a UMF Cluj-Napoca. Din 2014 este doctorand al Universităţii Babeş-Bolyai, Facultatea de Chimie, studiind tehnologia nano materialelor utilizate în refacerea leziunilor osoase periapicale.

vezi articole scrise de dr. Stefan Jitaru 

A fost lector şi trainer în cadrul cursurilor postuniversitare organizate de Asociaţia Clujeană pentru Cercetare în endodonţie şi Academia de Endodonţie vizând prepararea rotativă a canalelor radiculare, ergonomia şi tratamentul la microscop, abordarea cazurilor cu perforaţii, ace fracturate, canale calcificate, fracturi radiculare. Mai mult decat atat, dr. Stefan Jitaru a fondat in anul 2017 impreuna cu dr. Marius Bud „Centrul de trainining in microscopia stomatologica” un centru educational unic in Transilvania unde desfasoara cursuri adresate medicilor dentisti care doresc sa se specializeze in endodontie. În cadrul MB Dental, Dr. Ştefan Jitaru coordoneaza echipa de endodontie a clinicii noastre, in care oferă tratamente endodontice la microscop atât pentru pacienţii clinicilor cât şi pentru cazurile dificile trimise de alţi medici dentişti din Cluj şi localităţile apropiate.

MEMBRU AL


https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2016/06/CMDR-320x200-1-320x200.png

Colegiul Medicilor Dentiști din Romania

https://mbdental.ro/wp-content/uploads/2016/06/accedodontie-320x200.png

Asociația Clujeană pentru Cercetare în Endodonție

Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti, Cluj

Mesaj

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

  • Română
  • English