De ce să ne albim dinţii înaintea nunţii?!

23/06/2017 by MB Dental
De ce să ne albim dinţii înaintea nunţii?!

Pentru cele mai sincere amintiri …

Ziua nunții tale este cel mai important eveniment din viața ta de până atunci.
Ziua nunții tale trebuie să fie perfectă!

Un plan al nunții bine întocmit si contractarea unor profesioniști în diferite domenii te vor ajuta să planifici eficient, să te organizezi foarte bine și să nu omiți nimic, pentru ca în final, nunta ta să fie un adevărat succes.
Iată de ce albirea dinților înainte de nuntă va contribui la confortul tău și de ce îți conferă mai multă încredere în tine și nu în ultimul rând, strălucire:
E adevărat că ne bucurăm astăzi de tehnici avansate de prelucrare a fotografiilor, funcții de editare foto și filtre noi, dar prima impresie a invitaților nu va fi cea trecută prin diferite filtre, ci imaginea ta, scanată doar de ochii celor care îți sunt aproape. Să nu uităm nici de fotografiile „la cald” făcute de invitați pentru a vă felicita si postate pe rețelele de socializare. Nici acestea nu se vor bucura de prelucrarea profesioniștilor sau de Photoshop.

Pe lângă cei apropiați vouă vor fi prezenți și oameni pe care o să îi întâlnești atunci pentru prima oară. O parte a familiei alesului tău, colegii lui de muncă, de facultate sau de liceu vor fi acolo și dacă primul lucru pe care îl vor observa este rochia ta, îndrăznesc să spun că zâmbetul va fi cu siguranță următorul, pe lângă impactul pozitiv oferit de încrederea în tine.
În jurul tău totul este strălucitor și mai ales alb, voalul, rochia, perlele… iar acestea s-ar asorta perfect cu albul dinților tăi și nicidecum cu galben.

Iar dacă mireasa alege un zâmbet alb sunt sigură că mirele ei o să o urmeze.
Să ținem cont și de faptul că te vei bucura de același zâmbet strălucitor și în luna de miere sau mai apoi la ședința foto “Trash The Dress”, atât de în vogă în zilele noastre.

Pentru că suntem alături de tinerele familii, am pregătit un pachet promoțional atât pentru tine, mireasa, cât și pentru mirele tău.

Urmărește-ne pe blog-uri

Ai întrebări?

0749 203 455
Clinica Cluj-Napoca

0746 200 274
Clinica Floreşti, Cluj

Mesaj

© 2016 MB Dental. Toate drepturile rezervate de MB Dental.

  • Română
  • English