CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Vă mulțumim că ne-ați ajutat să creștem!

Mb Dental
Mb Dental
20 noiembrie 2012

Dacă săptămâna trecută vă invitam să participaţi la Gala MB Center cu ocazia aniversării a 5 ani de activitate a clinicii noastre, trebuie să vă mulţumim acum că aţi ales să petreceţi după-amiază de duminică alături de noi.

Ne-a făcut o deosebită plăcere să îi vedem pe toţi prietenii şi colaboratorii noştri laolaltă şi să tăiem împreună tortul MB Center.

mb5

Aniversarea a cinci ani de la deschiderea clinicii noastre a fost marcată prin lansarea programului de educaţie pentru igienă orală şi sănătate adresat pacienţilor denumit “Traininguri pentru sănătate” .

Acest proiect este organizat în parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Sănătăţii Orale din România şi Centrul de Nutriţie Cluj, fiind primul proiect de acest gen desfăşurat de o clinică privată de stomatologie în oraşul Cluj.

Şi pentru că a fost o aniversare cu destule dulciuri, am avut parte de o prezentare extrem de instructivă a dieteticianului nostru, Diana Suciu, care ne-a demontat aproape toate miturile despre alimentaţie şi ne-a convins că adevărată dietă e numai atenţia cu care alegem şi dozam produsele consumate.

Pentru părinţii aflaţi în sala, intervenţiile ce au urmat au fost, cu siguranţă, la fel de interesante, fiindcă medicul Elena Amariei ne-a vorbit despre procedeul inhalosedarii copiilor în intervenţiile stomatologice iar psihologul Ioana Matea despre cum putem trata frică de dentist a celor mici.

g2

Tot copiii au rămas în centrul atenţiei şi după aceea, asistenta noastră, Simona Dan, prezentând în continuare colaborarea dintre MB Center 4 Kids şi grădiniţă clujeană „Dumbrăvioară”, în cadrul proiectului „Am dinţi frumoşi şi sănătoşi” care tocmai a început şi va dura până vara viitoare.

Cei care nu au reuşit să ajungă la întâlnire au pierdut, prin urmare, toate aceste prezentări captivante, alte câteva intervenţii frumoase ale colaboratorilor noştri, momentul decernării diplomelor, dar şi tombolă MB Center. Suficiente motive, deci, pentru că la următoarea gală să ne reunim în număr mult mai mare!

Vă mulţumim încă o dată tuturor pentru că ne-aţi ajutat să creştem!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: