CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Tratamente cu inhalosedare pentru tratarea fricii de dentist

24 martie 2012

Din 26 Martie 2012 MB Center Cental Clinic Cluj a introdus noi servicii destinate copiilor dar nu numai.

Astfel, noua noastră echipă de stomatologie pediatrică (Dr. Elena Amariei, Dietetician Diana Suciu şi Psiholog Ioana Matea) va oferi în fiecare sâmbătă consultaţii complexe (stomatologie, dietă şi consiliere psihologică) pentru copiii care vin pentru prima dată la dentist sau care au anxietate.

Am lansat un website special destinat tratamentelor la copii unde puteţi află mai multe informaţii despre modul în care îi primim pe micuţii noştri pacienţi alături de năstruşnicul peştişor NEMO care îi însoţeşte pe copii de-a lungul vizitei lor la MB Center: www.dentistcopii.ro

Inhalosedarea! NOU !

inhalosedare

Anxietataea crescută este cauza majoră a evitării vizitelor la dentist şi la adulţi conducând la acumularea şi agravarea problemelor dentare.

În prezent acest lucru poate fi evitat deoarece noi folosim sedarea prin inhalare care determină scăderea anxietăţii, induce o stare de euforie şi desensibilizare la nivelul pielii şi al mucoasei orale având însă un efect limitat.

Astfel, copilul devine relaxat şi tratamentele pot fi realizate fără să-i provocăm amintiri neplăcute pentru mai târziu.

Ce este inhalosedarea ?

Sedarea prin inhalare foloseşte protoxidul de azot asociat cu oxigenul pentru a produce un efect de calmare şi relaxare în timpul tratamentelor stomatologice.

Avantajele:

  • efectul este rapid
  • nivelul sedării poate fi controlat în funcţie de necesităţi
  • timpul de recuperare este scurt, 3-5 minute

Este inhalosedarea sigură ?

DA! Protoxidul de azot este un gaz balnd, netoxic care se elimină singur din organism după intervenţie. Spre deosebire de anestezia generală, în cazul inhalosedarii pacienţii sunt conştienţi şi receptivi pe toată durata tratamentului. Această este cea mai sigură şi eficientă metodă de sedare care oferă pacientului anxios şansă de a avea o experienţă pozitivă sigură în timpul tratamentelor stomatologice. www.inhalosedare.com


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: