CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Practica de vara pentru studenti la Mb Dental Cluj 2021

Mb Dental
Mb Dental
21 mai 2021

Ca în fiecare an, pentru studenţii la medicină dentară, sezonul estival nu vine doar cu vacanta ci si cu  practică de vara! Ca orice student la stoma, am avut şi noi parte in studentie de aceste stagii. Stim, asadar cât este de important că în urmă lor să fii mulţumit că ai evoluat, că ai mers un pas înainte în pregătirea ta ca viitor medic dentist completand in mod eficient activitatile scolare din timpul semestrelor.

Acesta este motivul pentru care MB Dental continua traditia de a oferi studenţilor care au încheiat anul 3, 4 sau anul 5 posibilitatea de a se alătura echipei noastre pentru două săptămâni pe perioada vacanţei de vară pentru a se familiariza cu workflow-ul clinic al unei clinici stomatologice. Ne place sa avem studenti alaturi de noi si la cabinet iar pacientii nostri apreciaza ca impartasim cu ei din experienta noastra.

Te invităm să te înscrii online (aici) până în 31 mai 2021. Daca vei fi selectat, noi îţi vom răspunde pe email cel târziu Luni, 14 iunie 2021. Daca nu vei fi selectat, te rugam sa nu te superi pe noi, deoarece vom putea accepta un numar limitat de studenti in acest an.

În speranţa că veţi încheia cu bine sesiunea, va dorim vacanţă plăcută tuturor! Bafta maxima!

Formular de inscriere


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: