CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Pedi Update

Mb Dental
Mb Dental
07 mai 2023
Pedi Update Panel

Cine sunt organizatorii?

Dragi părinți,

Noi îndrăgim copiii și iubim să lucrăm cu ei, de aceea ne-am decis să le oferim cele mai bune condiții pentru a reveni mereu cu drag la noi:

Medici dentiști pedodonți foarte pasionați și competenți care lucrează doar cu copiii, Un mediu atractiv cu mascote prietenoase create special pentru copii (Regatul Dinozaurilor unde cei mici îi întâlnesc pe dinozaurii Max și Bella), Zâna Măseluță, psihologul care se asigură că cei mici intră în cabinet relaxați și fără frici și Un dietetician care vă poate oferi cele mai bune sfaturi despre alimentația sănătoasă.

Cu alte cuvinte, ne-am asigurat că avem cea mai bună echipă cu care abordăm complex toți copiii: stomatolog, psiholog și dietetician.

Copiii merită tot ce e mai bun și au nevoie de un start bun în viață. E timpul să schimbăm vechea mentalitate în care mergem la dentist doar dacă ne doare ceva. E momentul să mergem la dentist pentru că știm că acolo vom întâlni prieteni dragi care au grijă ca dinții noștri să fie albi și sănătoși. De aceea, dacă baza este bine pusă, copiii vor reveni cu drag la dentist la controlul de 6 luni și astfel vom preveni cariile. De ce să nu prevenim durerile și neplăcerile asociate?

Și asta nu e tot. Tocmai pentru că suntem pasionați de ceea ce facem și simțim o responsabilitate civică față de comunitatea în care trăim, dorim să ne implicăm activ în dezvoltarea comunității locale clujene și să transmitem mai departe cunoștințele noastre, fiind pasionați de prevenția problemelor dentare. Astfel, încă din 2012 desfășurăm parteneriate cu grădinițe și școli din Cluj-Napoca, organizăm programe educaționale și de caritate, traininguri și seminarii sau webinarii pentru părinți. Ne adaptăm constant vremurilor în care trăim și de aceea, încă de la începutul pandemiei am organizat webinarii live pe pagina noastră de Facebook pe teme stomatologice și psihologice. În prezent am reluat seminariile pentru părinți la clinica noastră și în locații partenere. De asemenea, fiindcă copiii sunt focusul nostru, organizăm constant evenimente speciale pentru ei de Ziua Copilului, Halloween și Crăciun, cât și concursuri pentru ei.

Clinica noastră tratează în cea mai mare parte pacienţi care ne-au solicitat serviciile pe baza recomandărilor primite de la prietenii, colegii sau familiile lor, motiv pentru care vă încurajăm să deveniți parte a acestei comunităţi.

Echipa MB Dental Junior


Conferința PEDI UPDATE va include o serie de prelegeri pe subiecte actuale, de interes pentru părinți urmate de o secțiune de întrebări și răspunsuri.

SCOPUL:

să oferim părinților informații utile despre sănătatea dinților și a copilului în general direct de la specialiști.

PENTRU ATINGEREA ACESTUI SCOP AVEM ÎN VEDERE URMĂTOARELE OBIECTIVE:

  1. Invitarea unor medici specialiști stomatologi, pediatri și de alte specialități care pot furniza informații esențiale pentru părinți.
  2. Organizarea de conferințe în care invitații expun subiecte de interes, iar părinții pot adresa întrebări.
  3. Medierea dintre părinții, medici și alți furnizori relevanți pentru creșterea și îngrijirea copilului.
  4. Abordarea subiectelor medicale la granița cu abordarea psihologică a copilului.
  5. Constituirea unei comunități deschise bazate pe cunoaștere și realități echivoce, departe de mituri și obișnuințe nebenefice.

PUBLICUL ȚINTĂ

PEDI UPDATE se adresează părinților interesați să afle informații noi și de calitate de la experți în stomatologie, psihologie, kinetoterapie, oftalmologie și pediatrie

Pedi Update

Conferința PEDI UPDATE este un eveniment multi-disciplinar adresat părinților clujeni interesați să afle informații noi și de calitate de la experți din diferite specialitati medicale.

Programul se va întinde pe durata a 4 ore în intervalul 9:00 – 13:00 fiind împărțit în 2 secțiuni separate de o pauză și va include 5 prelegeri pe subiecte actuale urmate de o secțiune de întrebări și răspunsuri. De asemenea, conferința include și o tombolă cu premii și prezentări de produse ale firmelor partenere în timpul coffee break-ului.

De ce o conferință?

Dacă sunteți pacienții clinicii stomatologice MBDental Junior, știți deja că suntem foarte pasionați de ceea ce facem și că ne place să ne implicăm activ în educația orală a familiilor din comunitatea clujeană. După o mulțime de seminarii organizate încă din 2012, era momentul să trecem la pasul următor și să depășim granițele clinicii noastre unde ținem majoritatea evenimentelor pentru părinți, cu convingerea că părinții clujeni sunt interesați de informații noi și de calitate direct de la experți.

Cine sunt și despre ce vor vorbi speakerii?

Am ales pe sprânceană speakerii evenimentului, fiecare dintre ei fiind cel mai recomandat de părinți în domeniul său de expertiză.

  • Dr. Specialist Pedodonție Cristina Mihãlțan va vorbi despre metode de profilaxie și mituri in stomatologia pediatrică,
  • Dr. Primar Pediatru Ana Ștefănescu va vorbi despre mituri și adevăruri în bolile copilăriei,
  • Dr. Specialist Oftalmologie Pediatrică Alina Iuga va vorbi despre cum putem să protejăm ochii copiilor noștri în era tehnologiei,
  • Kinetoterapeut Delia Nicoriciu va vorbi despre etapele de dezvoltare motorie între 0-3 ani și cele mai frecvente tulburări motorii și de coordonare ale copiilor,
  • Zâna Măseluță / Psiholog Dana Ryffel va vorbi despre probleme de adaptare ale copiilor la grădiniță și la stomatolog.

De ce să particip la conferință?

  • Pentru că este organizată de o echipă pasionată de lucrul cu copiii și interesată să ofere părinților informații de calitate direct de la experți în domeniul pediatric
  • Pentru că ești interesat ca al tău copil să aibă parte de o copilărie sănătoasă și fericită
  • Pentru că ești pasionat să afli ultimele noutăți din Stomatologie, Pediatrie, Oftalmologie, Kinetoterapie și Psihologie
  • Pentru că admiri munca speakerilor: Dr. Cristina Mihălțan, Dr. Ana Ștefănescu, Dr. Alina Iuga, Kinetoterapeut Delia Nicoriciu și Psiholog Dana Ryffel.
  • Pentru că le poți adresa întrebări speakerilor la finalul prelegerilor

Sursa text și imagine


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: