CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

MB Center împlinește 5 ani! La multi ani!

15 noiembrie 2012

MB Center dental clinic aniversează 5 ani de la înfiinţarea sa! Cinci ani în care am tratat mii de pacienţi din Cluj, Transilvania, România şi multe alte ţări ale lumii. Am adus zâmbetul pacienţilor noştri, am redat încredere şi optimism, am calmat dureri, am exaltat bucurii estetice.

Am fost mereu alături de pacienţii noştri pentru care existăm, şi care au avut atât de multă încredere în fiecare membru al echipei noastre, în ştiinţă şi conştiinţa noastră. Fiecăruia în parte îi mulţumim! datorită lor şi colaboratorilor noştri din toate domeniile am reuşit să creştem, să ne dezvoltăm şi să putem acum aniversa 5 ani frumoşi de existenţa MB Center!

Squidoo-5-Year-Anniversary-Trophy2

Un MB Center mult diferit de cel de acum 5 ani: mai multe figuri noi în echipa noastră, multe aparate sofisticate în jur, multe tehnici de ultima oră însă cu aceeaşi dorinţă şi drag de pacienţii noştri!

MB Center a rămas o clinică tânără, fiindcă suntem în permanentă activi: tratăm la cabinet, activăm la Universitate sau participăm la conferinţe şi la stagii naţionale şi internaţionale de formare continuă. Şi pentru că inovaţiile tehnologice din stomatologie să se reflecte direct în tratamentele dumneavoastră, MB Center s-a modernizat în continuu astfel încât în prezent vă putem oferi tratamente sub control microscopic, inhalosedare cu protoxid de azot pentru cei cu fobii şi anxietate, albirea dinţilor cu lampa laser în doar 60 de minute etc. Muncă noastră este astfel mult mai eficientă, experienţă dumneavoastră la noi mai plăcută iar tratamentele au rezultate excepţionale.

Echipa noastră vă mulţumeşte că aţi fost alături de noi pe parcursul celor 5 ani în care ne-aţi acordat încrederea dumneavoastră. Promitem să va fim şi noi mereu alături !

Marcăm acest eveniment prin lansarea unui proiect de educaţie pentru sănătatea orală în alături de Asociaţia pentru Promovarea Sănătăţii Orale din România şi Centrul de Nutriţie Cluj. Invităm toţi pacienţii şi colaboratorii noştri să participe la lansarea acestui proiect şi la primele traininguri gratuite în dată de 18 noiembrie ora 16.00 la Turnul Croitorilor din Cluj Napoca.

Să ne zâmbim cu bine!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: