CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Inhalosedarea. Pentru copii sau pentru adulți?

09 ianuarie 2013

Fug de stomatolog de când mă știu și mai ales de injecția folosită pentru anestezie (…) recomand pentru relaxarea completă și alungarea oricărui disconfort, INHALOSEDAREA !” (Marius G.)

inhalosedareaInhalosedarea este, la ora actuală, o metodă de succes în stomatologia pediatrică, întrucât administrarea protoxidului de azot (gaz blând şi netoxic) îi calmează şi îi relaxează pe copii, fiind cel mai bun remediu împotriva anxietăţii.

Însă anxietatea nu este întâlnită numai în rândul copiilor, ci are, aşa cum ştim cu toţii, o frecvenţă extrem de mare şi printre adulţi, că urmare, de regulă, a unor experienţe anterioare nefericite.

De aceea, chiar dacă inhalosedarea este utilizată în general în tratarea pacienţilor copii, nu este exclusă alegerea ei de către adulţii care nu îşi pot controla altfel teama de dentist. Dacă se regăsesc în această situaţie, pacienţii noştri trebuie să ştie că pot opta pentru inhalosedare, fie pe toată durata intervenţiei stomatologice, fie strict pentru realizarea anesteziei clasice, care le provoacă foarte multor persoane starea de anxietate.

Pacienţii mai trebuie să ştie că inhalosedarea nu are contraindicaţii, că nu îi adoarme, ci le induce numai o stare de euforie şi că vor rămâne conştienţi pe tot parcursul administrării protoxidului de azot, al cărui efect va înceta imediat (3-5 minute) după îndepărtarea măştii.

Pentru informaţii suplimentare legate de acest serviciu pe care clinică noastră vi-l oferă, echipa MB Center va stă la dispoziţie.

Să ne zâmbim cu bine!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: