CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Impresii după inhalosedare - Interviu

14 ianuarie 2013

Anxietatea crescută este cauza majoră a evitării vizitelor la dentist şi la adulţi conducând la acumularea şi agravarea problemelor dentare. În prezent acest lucru poate fi evitat deoarece noi folosim sedarea prin inhalare care determină scăderea anxietăţii, induce o stare de euforie şi desensibilizare la nivelul pielii şi al mucoasei orale având însă un efect limitat.

mariusG

Sedarea prin inhalare foloseşte protoxidul de azot asociat cu oxigenul pentru a produce un efect de calmare şi relaxare în timpul tratamentelor stomatologice. Atât copiii cât şi adulţii pot beneficia de inhalosedare. Iată impresiile unuia dintre pacienţii noştri:

MB Center: Dragă Marius, eşti unul dintre pacienţii noştri entuziaşti, deşi ştim foarte bine că anxietatea ta faţă de injecţii nu e o simplă glumă, ci o problemă cu care te-ai confruntat dintotdeauna. Cum e posibil?

Marius G.: Dragii mei, e adevărat, fug de stomatolog de când mă ştiu şi mai ales de injecţia folosită pentru anestezie. Cum aud de injecţie mă învineţesc, dau ochii peste cap şi cad la datorie. Fugind de dentist vă daţi seama că au apărut treptat problemele. Carii, bruxism, dinţi rupţi, gingii inflamate…pachetul complet.

MB Center: Ce te-a ajutat să-ţi înfrângi frica şi să rezolvi toate aceste probleme?

Marius G.: Să spunem doar atât: la început a fost bărbatul…apoi femeia. Şi pentru ca bărbatul să treacă mai uşor peste stresul şi problemele apărute, s-a inventat INHALOSEDAREA.

MB Center: De ce ai ales cabinetul nostru pentru acest serviciu?

Marius G.: În ţară la noi puţine sunt (foarte puţine) cabinetele care deţin un astfel de aparat iar în Ardeal unul dintre ele se află la Cluj, la MB Center. Favorabil mie că distanţă, deoarece sunt din Baia Mare, l-am ales. Mailuri au fost trimise la toate cabinetele cu inhalosedare din ţară. De ce am ales MB Center? Răspunsuri profesionale şi promptitudine din partea domnului doctor Marius Bud. Am cerut ajutor pentru extirparea vitală a câtorva dintre dinţi şi gingivectomie, operaţii care necesită anestezie, prin urmare, în ceea ce mă priveşte, inhalosedare.

MB Center: Cum te-ai simţit sub efectul protoxidului de azot?

Marius G.: Pur şi simplu, odată inhalat protoxidul de azot, eşti în afară oricărui pericol. Nu te mai interesează că cineva “te lucrează în gură”, nu te interesează că cineva îţi face injecţii, nu te interesează când se termină operaţia, cu toate că eşti conştient de tot ce se întâmplă în jurul tău. Un ajutor benefic este şi monitorul care te plimbă prin lumea lui Nemo!

MB Center: Te-ai mai întoarce la noi?

Marius G.: Cu mâna pe suflet va spun, sunt confident şi aş alege aceleaşi servicii de fiecare dată. Nu pot să nu îi mulţumesc şi domnului doctor Andrei Albu care “m-a făcut”, Oanei Greavu, care m-a întâmpinat şi tuturor celor de acolo care fac o treabă - cum spun bătrânii – gospodărească.

MB Center: Şi noi îţi mulţumim pentru încrederea acordată, pentru testimonial şi, nu în ultimul rând, pentru fotografiile pe care ai fost de acord să le arătăm şi cititorilor noştri. Un mesaj pe care ai dori să-l transmiţi în încheiere echipei MB Center?

Marius G.: Felicitări, oameni buni!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: