CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Cursuri stomatologie la microscop

09 februarie 2022

Mb Dental INSTITUTE - Centrul de cursuri in microscopie “Transilvania”, Cluj Napoca

Centru de training in microscopia stomatologica s-a nascut din necesitatea de a acoperi o lipsa educationala pe piata romaneasca de traininguri adresate studentilor, rezidentilor si medicilor dentisti care folosesc sau intentioneaza sa foloseasca echipamente noi bazate pe tehnologie microscopica si digitala minim invaziva.

Centrul de training s-a deschis in 2017 in Cluj Napoca, fiind primul astfel de centru educational pentru microscopie din Transilvania. Acesta se adreseaza in primul rand  studentilor si medicilor stomatologi care doresc sa-si dezvolte abilitatile de lucru ergonomic la microscop in endodontie dar nu numai. Centrul de training pune la dispozitia cursantilor 6 microscoape Zumax si 6 simulatoare de unit dentare pentru workshopuri, facilitati pentru workshopuri,  demonstratii practice, prezentari si discutii. Cursurile se desfasoara in grupuri mici de maxim 12 participanti iar inscrierile pentru acestea sunt disponibile online pe platforma MB Dental Institute https://institute.mbdental.ro/

Mb Dental INSTITUTE - Centrul de cursuri in microscopie “Transilvania” din Cluj Napoca organizeaza anual atat cursuri de initiere in lucrul la microscop dar si cursuri adresate celor cu experienta. Acordam prioritate deosebita ergonomiei aplicate in toate tratamentele realizate la microscope care se regasesc in temele noastre de curs:

  1. endodontie,
  2. stomatologie restaurativa la microscop,
  3. preparatii protetice minim invazive,
  4. parodontologie si implantologie,
  5. estetica dentara: fatete si albiri dentare.

In ultimii 6 ani, Mb Dental INSTITUTE - Centrul de cursuri in microscopie “Transilvania”, Cluj Napoca a fost gazada a zeci la evenimente la care au participat peste 800 de studenti si medici  din toata tara.

microscope dentistry


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: