CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Cum zâmbim de Valentine’s Day?

08 februarie 2012

Cu toată vina ei de sărbătoare americană pe care cei mai tradiţionalişti dintre noi îşi doresc an de an s-o vadă detronată de Dragobetele autohnton, Valentine’s Day are mare succes printre îndrăgostiţii de toate vârstele.

Pentru 14 februarie, toată lumea se pregăteşte corespunzător: cu flori, cadouri, bilete la cinema, idei de plimbări, ieşiri la restaurant s.a.m.d. Foarte puţini, însă, îşi amintesc din timp că pentru o întâlnire de Valentine’s Day reuşită (mai ales dacă e prima), un control prealabil la medicul dentist e uneori mai important decât un „control” al magazinelor de cadouri.

valentine-day

Un zâmbet îngălbenit de cafeaua şi ţigările zilnice, cu marginile dinţilor brodate vizibil de tartru şi o respiraţie urat mirositoare au 100% şanse să vă pună partenerii pe fugă. Că să nu mai vorbim de cariile dentare, uneori foarte avansate, pe care, din teamă, din ignoranţa sau din lipsa de timp, le lăsăm, din păcate, netratate.

Prin urmare, ce zâmbet vrem de Valentine’s Day?

Cu siguranţă, un zâmbet larg şi fermecător, pentru obţinerea căruia trebuie să vă reamintiţi următoarele lucruri:

  • periajul cu pastă de dinţi trebuie realizat de cel puţin două ori pe zi şi trebuie însoţit, cel puţin o dată pe zi, de utilizarea apei de gură şi a aţei dentare;
  • alimentaţia echilibrată (cu evitarea, pe cât posibil, a dulciurilor şi a băuturilor carbogazoase) ajută la menţinerea unei dentiţii sănătoase;
  • consumul de apă hidratează cavitatea bucală şi împrospătează respiraţia;
  • gumă de mestecat consumată nu trebuie să conţină zahăr, ci, de preferinţă, xylitol;
  • nicio măsură de igienă orală nu garantează o dentiţie fără carii, de aceea, controlul periodic (o dată la 6 luni) la medicul dentist trebuie obligatoriu respectat.

MB Center va doreşte un zâmbet frumos şi sănătos de Valentine’s Day!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: