CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

CREATIV – by Mb Dental

Mb Dental
Mb Dental
19 ianuarie 2024

“Creativ by Mb Dental” reprezintă o inițiativă a clinicii noastre care aduce o abordare inovatoare îmbinând grija noastră pentru sănătatea dentară cu expresiile artistice. Astfel, încă din 2020, odată cu inaugurarea noului sediu din Cluj Napoca, str. Salcâmului, Mb Dental a devenit gazda unui proiect artistic pe tot parcursul anului, transformând sala de așteptare într-o mini expoziție de pictură a artiștilor locali. Începând din 2024 am dezvoltat acest proiect, în rezonanță cu dorințele echipei noastre dar și a pacienților care au apreciat și ne-au încurajat, transformând Mb Dental într-un loc vibrant de creativitate și comunicare.

Creativ by Mb Dental

Echipa Mb Dental înseamnă mai mult decât profesionalism, empatie și pasiune pentru stomatologie. Suntem iubitori de arta iar unii chiar și creatori. Ne place pictura, fotografia, muzica, sportul, literatura dar și vinul bun sau berea artizanală. Stimulam creativitatea și exprimarea artistică pentru a genera și transmite un “vibe” uman, sensibil și creativ comunității Mb Dental. Credem că dincolo de profesii și relațiile impuse de acestea, exprimările artistice de orice fel aduc un plus de bucurie, sentimente pozitive și coeziune umană. Toate aceste reprezintă pentru noi, echipa Mb Dental, valori la care ținem și pe care ne bucurăm că le regăsim și la pacienții și colaboratorii noștri .

Mai mult decât atât, “Creativ by Mb Dental” oferă artiștilor locali si pasionaților de artă un cadru neconvențional, relaxat și prietenos pentru exprimare în care aceștia se pot conecta și interacționa. Activitățile pe care le-am desfășurat și pe care ni le propunem și în viitor în cadrul acestui proiect includ: vernisaje de pictură și expoziții fotografice, ateliere practice de artă concerte acustice degustări și demonstrații culinare, arta digitală și networking real.Partenerii evenimentelor înscrise sub egita “Creativ by Mb Dental” beneficiază de o expunere considerabilă în cadrul evenimentelor și a materialelor de promovare asociate proiectului, consolidându-și poziția că susținători ai artei, sănătății și coeziunii sociale.

Creativ by Mb Dental reprezintă o oportunitate extraordinară de a susține o inițiativă inovatoare și de a contribui la construirea unei comunități mai creative și sănătoase. Vă invităm, așadar, să vă implicați alături de noi în acțiunile Creativ by Mb Dental

Banca organică

Banca organică

by Prototip.studio
Banca organică
by Prototip.studio
Banca organică
by Prototip.studio
Banca organică
by Prototip.studio

Banca organică Banca organică Banca organică

Expoziții


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: