CJ MS
office@mbdental.ro 0371 782 467
Logo Mb Dental

Charity Gala 2014, Joi, 18 decembrie, Turnul Croitorilor

Mb Dental
Mb Dental
11 decembrie 2014

Dragi prieteni,

Ca în fiecare an, gândul echipei noastre se îndreaptă în preajma sărbătorilor, spre bucuria copiilor, a celor care-l aşteaptă pe Moş Crăciun. În acest an vă invităm să colindăm împreună cu copiii de la Centrul Social “La noi” la Turnul Croitorilor unde va avea loc o gala de caritate care are că scop sprijinirea financiară a activităţilor educaţionale desfăşurate în acest centru pentru copii.

P1200196

Ei au pregătit pentru noi o scenetă, “Poveste de Crăciun” iar echipa MB Dental va colindă pentru şi, sperăm, împreună cu voi. În plus, participanţii vor putea admira live cum se realizează un tablou neconvenţional realizat de un tânăr artist clujean care va expune şi vă va oferi lucrările sale spre vânzare, banii obţinuţi fiind, deasemenea donaţi acestui centru.

Proiectele educaţionale şi de caritate desfăşurate de MB Dental Junior începând din 2012 se înscriu într-o direcţie amplă a organizaţiei noastre de responsabilitate civică şi implicare în dezvoltarea comunităţii locale clujene.

Le mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat şi sprijinit cu atât de mult drag şi devotament în ultimii ani făcând parte din minunata echipă coordonată de colega noastră Simona Dan!


micro tratamentemacro rezultate

Contact

Hai să vorbim!

Zâmbetul tău este prioritatea noastră, contactează-ne pentru o consultație!

Selectează clinica cea mai apropiată: